In samenwerking met:
Nieuws
Elke dag bespreken Sinterklaas, de Pieten en Keet! de laatste nieuwtjes in Post voor Sint.

Lees en bekijk hier de laatste nieuwtjes.
Lieve kinderen, bedankt voor al jullie post!
Sinterklaas en de Pieten hebben dagelijks uit alle uitzendingen de 15 meest leuke en grappige post uitgekozen. Deze winnaars ontvangen een De Club van Sinterklaas cadeaupakket. De laatste 5 winnaars zijn nu ook bekend! Wij feliciteren de volgende winnaars:

Karlijn van Ark - Otterlo Caitlyn Baas - De zilk
Malak el Tourky - Amsterdam Levy Sohilait
Annika Vroege - Tholen  
Vol verwachting klopt ons hart! Hebben jullie je schoen al gezet?
Kijk vandaag om 08.00 en 16:00 uur op RTL Telekids naar aflevering 14 van 'Post voor Sint' Wie weet laat Testpiet jouw tekening op tv zien, of geeft Sint antwoord op jouw vraag. Nog geen post ingestuurd? Het kan nog maar 2 dagen...
Het gedicht van Yrsa
Nog maar een paar dagen tot pakjesavond! Stuur net als Yrsa nog snel je gedicht naar Sinterklaas. Dan weet je zeker dat Sint jouw post op tijd ontvangt. Je kunt nu nog mee doen!
Nog een paar nachtjes!
Nog 4 nachtjes slapen en dan is het pakjesavond. Hebben jullie je verlanglijst al aan Sinterklaas verstuurd via postvoorsint.nl? Kijk hier voor leuke cadeautips of om je verlanglijstje te printen.
Nog even tijd om post in te sturen!
Allemaal opgelet! Over 30 min begint op RTL Telekids al weer de 10e aflevering van Post Voor Sint. Vergeet je niet te kijken? Misschien komt jouw Post wel op TV! Of beantwoordt Sinterklaas jouw vraag... Heb je nog geen vraag ingestuurd, doe dat dan snel!
De winnaars van deze week!
Ook deze week hebben Sinterklaas en Testpiet weer de 5 meest leuke en grappige inzendingen uitgekozen. Van harte gefeliciteerd, jullie winnen een De Club van Sinterklaas Cadeaupakket!

Emily Kroon - Hilversum Julia Boelhouwers - Abbekerk
Luna Verheyen - Ysselsteyn Chiara Strik - Amersfoort
Rutger Coster - Staphorst  
De vraag van Lichelle
Zojuist was Post Voor Sint weer op tv bij RTL Telekids. Coole Piet en Danspiet hebben weer veel post voorgelezen en Keukenpiet gaf deze keer antwoord op de vraag van Lichelle.

Gemist? Kijk dan de uitzending terug...
Wat een hoop leuke post!
De tekening van Josephine vindt Sinterklaas erg mooi en Coole Piet vindt de vraag van Viggo of "Amerigo ook paprika's lust" erg grappig! Hebben jullie dit al gezien? Bekijk het overzicht of stuur zelf je post in!
Oh, kom er eens kijken... wat een leuke post Sint krijgt!
In aflevering van vandaag is Oscar te zien met zijn eigen Pieten diploma. En Keet! ging samen met Julia langs bij Testpiet. Kijk morgen om 08.00 uur op RTL Telekids naar een nieuwe aflevering misschien is jouw post dan op TV.
We hebben ook een app
Hebben jullie de app van De Club van Sinterklaas al gedowload? Ook via de app kun je een verlanglijstje, wens, bericht of vraag aan Sint versturen. Klik om de app te downloaden via Google Play of iStore.
De eerste winnaars zijn bekend!
De meest leuke en grappige inzendingen via postvoorsint.nl maken kans op een De Club van Sinterklaas cadeaupakket. De eerst 5 winnaars zijn bekend! Wij feliciteren de volgende winnaars:

Giese Meulenberg - Wolphaartsdijk Boyd van Alten - Vianen
Silvan en Dylano Prins - Hoogeveen Lizzy Zweers - Ermelo
Eva van der Lelij - Hellevoetsluis  
Erg veel inzendingen!
Al honderden kinderen hebben een bericht, tekening of vraag aan Sint gestuurd! Sinterklaas is alle post aan het lezen, zoals vandaag de vraag van Lotte, "Welke chocoladeletter is het grootst"? Stuur ook jouw vraag of je verlanglijst op en wie weet...
Tweede aflevering
Zojuist was Post Voor Sint op tv bij RTL Telekids: Danspiet en Coole Piet hebben leuke post voorgelezen! Gemist? De uitzending wordt vanmiddag om 16:00 uur herhaald of kijk bij Afleveringen voor een overzicht met alle uitgezonden afleveringen.
Post voor Sint op TV!
Post voor Sint vanaf vandaag elke schooldag te zien bij RTL Telekids om 08.00 uur en om 16.00 uur. De afleveringen zijn dagelijks hier te bekijken.
Sinterklaas is vandaag weer in het land!
Heb jij een vraag voor Sint? Stuur je vraag in en wie weet beantwoordt hij jouw vraag volgende week op TV!
Post voor Sint
Nog een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas aan in Nederland! Stuur snel jouw verlanglijstje, wens, bericht of vraag voor Sint en wie weet bespreekt hij jouw post op TV! Ga naar postvoorsint.nl klik op "Verstuur Post" en doe mee!