In samenwerking met:
Hoe werkt het?
Post voor Sint
Sinterklaas en de Pieten van De Club van Sinterklaas ontvangen graag leuke berichten van kinderen. Bij Post voor Sint kunnen kinderen met hulp van ouder/verzorger hun verlanglijstje, een leuke video of foto, een mooie tekening, een gedicht of een speciale wens of vraag achterlaten voor Sinterklaas en de Pieten. En niet alleen Sinterklaas en de Pieten kunnen daar van genieten maar iedereen die de website van www.postvoorsint.nl bezoekt!

Jouw Post voor Sint
Post voor Sint is tevens elke schooldag bij RTL Telekids te zien om 08.00 uur en om 16.00 uur vanaf maandag 17 november tot en met vrijdag 5 december. Sinterklaas, de Pieten van De Club van Sinterklaas en Keet! behandelen daarin elke dag leuke berichten van jullie. En als je geluk hebt kun je dus je eigen bericht zien.

Hoe verstuur je jouw Post voor Sint
Via de website postvoorsint.nl of de IOS app en de Android app van De Club van Sinterklaas kunnen kinderen met behulp van ouder/verzorger hun verlanglijstje, een leuke video of foto, een mooie tekening, een gedicht of een speciale wens of vraag achterlaten voor Sinterklaas en de Pieten.

Stap 1: Ga naar postvoorsint.nl of download de De Club van Sinterklaas app
Stap 2: Ga naar "Verstuur Post" bij Post voor Sint
Stap 3: Kies een onderwerp
Stap 4: Schrijf een bericht
Stap 5: Voeg eventueel een foto of video toe
Stap 6: Vul je gegevens in
Stap 7: Bekijk het bericht
Stap 8: Verstuur post voor Sint

Ga naar "Mijn inzendingen" om je inzending te bekijken of bekijk de afleveringen van Post voor Sint.

Wel eerst aan je vader of moeder vragen of het goed is natuurlijk. En misschien is het zelfs wel handig als ze je mee kunnen helpen. Om je zo goed mogelijk te helpen staat hieronder wat je moet doen en hebben we tevens een filmpje toegevoegd waarin Testpiet uitlegt wat er moet gebeuren.